Bouwplaats voor creative business, werkplaats voor creatieven

Bouwplaats voor creatieven
Zelfstandig of in teamverband werken aan projecten, bijeenkomsten met klanten, brainstormsessies of kennisuitwisseling. Villa Creatiehuis.nl biedt de ideale omstandigheden daarvoor, in een prettige ambiance.

Villa met karakter
De villa – gelegen in het groene Bergkwartier van Amersfoort – stamt uit 1908 en ademt de gemoedelijke sfeer van een woonhuis uit. Maar dan wel voorzien van alle gemakken van deze tijd.

Voorzieningen
De villa heeft een vergaderzaal met ruim plaats voor 12 personen, onder meer voorzien van SMART-board. Deze ruimte biedt uitstekende mogelijkheden voor presentaties en besprekingen. Op de eerste etage zijn werkplekken en werkruimtes te huur; de zolderverdieping wordt momenteel omgebouwd tot een ware ‘room with a view’. Een perfecte plek voor bijvoorbeeld een brainstorm sessie.¬†In het gehele pand is Wifi en snel internet beschikbaar via het 100/100 Mbit glasvezelnetwerk.

Extra mogelijkheden
Op loopafstand (200 meter) liggen het Regardz Berghotel en het Bergpaviljoen. Hier kan met bijvoorbeeld gasten of relaties worden geluncht of gedineerd.