Bouwplaats voor creative business, werkplaats voor creatieven

De bewoners van de villa
De bewoners van Villa Creatiehuis.nl zijn de reclame-, marketing- en communicatieprofessionals van TTF Marketing & Communicatie. Zij bedenken ideeën, ontwikkelen concepten en voeren projecten uit op de terreinen van online en offline reclame, tekst & copy, vormgeving & art direction, communicatie- en marketingadvies en projectmanagement.

Experts
De huidige complexiteit van marketing- en communicatievraagstukken vraagt steeds vaker om een tailormade oplossing. Waarvoor inmiddels een scala aan mogelijkheden en technieken ter beschikking staan. Opdrachtgevers zijn veelal het meest gebaat bij een gelegenheidscombinatie van specifieke experts. Experts die niet noodzakelijkerwijs deel uit maken van de TTF-organisatie.

Samenwerken met collega-toppers
TTF werkt daarom graag samen met professionals die topper zijn op een specifiek terrein, zoals reclame, marketing en communicatie of aanpalende vakgebieden zoals human resource development en organisatieadvies- en ontwikkeling. Villa Creatiehuis.nl biedt professionals een geschikte uitvalsbasis om succesvol te opereren. Ad-hoc en projectgebonden of juist op basis van een structurele samenwerking. Alles is mogelijk.